Philips AVENT SCD560 Бебефон

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Производител: Philips
Модел: AVENT SCD560


Характеристики:

Регулируема чувствителност към звук
Родителски блок с акумулаторни батерии до 18 часа наблюдение
Лесен за отчитане цифров дисплей на родителското устройство
Радиус на действие до 330 м на открито и до 50 м на закрито
Приспивни песнички и нощна светлина за успокояване на бебето
Обратна връзка
Аларма за хранене - възможност за настройка
Настройка на час
Лента за врат за родителския блок

Връзка без смущения с DECT технология:

DECT технологията гарантира липса на смущения от всякакви други устройства, напр. други бебефони, безжични телефони или мобилнителефони. Кодирането на информацията предлага сигурна и поверителна връзка, за да сте сигурни, че само Вие чувате бебето си.

Кристално чист звук:

Чуйте кристално чисто всеки смях, гукане или хълцане. DECT технологията предлага висококачествен звук, за да чувате винаги бебето си.

Smart ECO режим:

Smart ECO режимът автоматично намалява консумацията на енергия за излъчване.

Сензор за температура:

Сензорът за температура с регулируеми настройки за сигнализация позволява да следите температурата в стаята на бебето. Бебето Ви не може да регулира телесната си температура толкова добре, колкото могат възрастните, затова дори малка промяна на температурата в стаята може да го обезпокои. При зададени настройки бебефонът веднага ще Ви уведоми на дисплея за промяна в климата в стаята на бебето.

Светлинни индикатори за доловен звук:

Светлинни индикатори показват силата на шума в стаята на бебето, дори когато звукът на родителското устройство е изключен.

Обратна връзка:

Понякога бебето Ви има нужда само от успокояващия звук на гласа Ви. Само с един бутон можете да говорите на бебето, където и да се намирате в дома си.

Обхват:

В домашни условия обхватът на бебефона е до 50 метра, а на открито - до 330 метра (виж инструкцията за подробности). Обхватът зависи от заобикалящата среда и различни прегради, които могат да причинят загуба на сигнал.

Винаги свързани:

Родителското устройство индикира, когато батерията е изтощена или сте извън обхват

Продукт известен още и като AVENT SCD 560, AVENTSCD560
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^