Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Офертите за продукта

Описание
 При създаването на този бебефон са използвани най-новите достижения в областта на дигиталните технологии за безжична връзка (DECT), с цел да се осигури високо качество на връзката между двете устройства – устройството при   родителя и при бебето. Този уред може да работи по три различни начина:
1. Максимално чувствително ниво( ниво 5)Когато максимално чувствителното ниво е включено, микрофона е активиран през цялото време. DECT технологията означава, че устройството при бебето(предавателя) търси непрекъснато устройството при родителя(приемника), предавайки всеки звук без всякакво закъснение.
2. Нормална употребаПри нормалната употреба, устройството при бебето престава да предава, когато бебето е тихо. Само проверка на връзката между устройствата на родителя и бебето ще се включва на определени интервали от време, което е с цел да се намали нивото на радиация в заобикалящото бебето пространство. Устройството при бебето ще се нуждае от няколко секунди за въстановявяне на пълната връзка, когато е произведен звук.
3. Пълна еко   употребаНовият DECT бебефон на NUK е оборудван с уникалната нула радиация функция, наричана еко употреба. Електромагнитната радиация по време на непрекъснатото предаване от DECT, може да бъде изцяло ограничена. Бебето се наблюдава безопасно през цялото време и при възможно най-ниско ниво на радиация. При тази функция на уреда, се ограничават дори контролните (за проверка на състоянието)сигнали между устройствата на родителя и бебето, така че никаква радиация не може да се появи за времето, през което бебето е тихо. Така че докато бебето спи тихо, тази еко функция може да бъде избрана от устройството на родителя. В момента, в който бебето произведе звук, устройството при бебето се активира и се свързва директно с устройството при родителя.

С настройващ се, ниско-радиационен Еко-режим
  • 100% без смущения (DECT технология)
  • Надеж ден обхват до 300м
  • Функция за обратна връзка за успокояване на бебето
Презареждащ се приемник
  • Оптичен индикатор за нивото на звука (LED)
  • Осигурена сила на батерията за 24ч работа - индикатор за нивото на батерията (LED)
  • Аларма извън обсег
  • Вкл. зарядно и 2 презареждащи се батерии
Практичен предавател
  • Микрофон с настройваща се чувствителност (5 нива)
  • Индикатор за нивото на батерията (LED)
  • Предавателят може да работи на захранване или на батерии

Продукт известен още и като EcoControl
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^