Chicco Top Digital Audio Бебефон

Описание
Дигитален бебефон 
Бебефонът Top Digital Audio позволява на родителите да останат в контакт със своето бебе и да общуват с него благодарение на двупосочната комуникация. Функциите vibracall, гласово активиране, алармата за дата и час могат да бъдат настроени от родителя. 1.6-инчовият дисплей позволява на родителите да видят температурата в стаята на бебето по всяко време. Устройството притежава пет различни приспивни мелодии. Можете да сложите всякакви песни или любимата си музика чрез MP3 плейър, с помощта на аудио кабел (приложен в опаковката). Той е оборудван с нощно осветление, за да успокои децата докато спят. DECT цифрова технология снижава до минимум смущенията. Родителското устройство е компактно и леко, снабдено с литиева батерия (акумулаторна-включен а в комплекта).
  • 1.6-инчов дисплей позволява на родителите да отчитат температурата в стаята на бебето по всяко време.  
  • Бебето може да слуша пет различни приспивни песни или някоя любима музика чрез MP3 плейър, или чрез аудио кабел (в комплекта на опаковка). Той е оборудван с мека светлина, за да успокои децата или да ги успокои, докато те спят.  
  • Цифрова технология DECT гарантира нулеви смущения * и прецизна комуникация между блоковете.  
  • Родителското устройство е компактно и леко, тъй като е използвана  литиева батерия (акумулаторна е включена в комплекта).  
  • Два захранващи адаптора.
  • Предаване честота: 1880-1900 MHz. Hearphone и аудио кабел.  
  • Работен обхват: около 330 метра 
* Високо ниво на защита от смущения от аналогови устройства.  ** (при оптимални условия в открито поле без препятствия). Продукт известен още и като TopDigitalAudio
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^